Menu
Your Cart

Hygiëneboxen

Sommige bezoekers van uw sanitaire ruimte gebruiken hygiënische materialen die niet zomaar in een afvalbak kunnen of via het toilet mogen worden weggespoeld. Denk aan damesverband en luiers. Met hygiëneboxen voorkomt u ongemak, onaangename geuren en verstoppingen. Emtra Hygiëne Service werkt samen met specialisten voor het leveren, distribueren en legen van hygiëneboxen.
Damesverbandbox Care
Met de damesverbandbox Care voldoet u zeker aan de wensen en eisen van gewaardeerde klanten en andere bezoekers van uw sanitaire ruimte. Opmerkelijk vergeleken met andere hygiëne boxen is dat de damesverbandbox Care in maar liefst 11 kleuren geleverd kan worden. Een speciale vloeistof desinfecteert en neutraliseert de geur. Graag wijzen we u ook op de handige sticker waarmee u kunt aangeven in welke toiletcabines de damesverbandbox Care aanwezig is. Deze boxen worden alleen aangeboden in een huur-service concept. Wilt u deze diensten bestellen, advies of een offerte aanvragen? Klik hier.

                         Damesverbandbox Style
Door uw bezoekers gebruik te laten maken van een damesverband hygiëne box, zorgt u voor discrete en correcte afvoer van dameshygiëne. Kies een type box dat past bij uw bedrijf, bezoekers en grootte van uw toiletruimte. De inhoud blijft reukloos door een geur-neutraliserende vloeistof die bovendien desinfecteert. De non-touch damesverbandbox Style opent automatisch na een handbeweging langs de infraroodsensor en sluit automatisch. Deze boxen worden alleen aangeboden in een huur-service concept. Wilt u deze diensten bestellen, advies of een offerte aanvragen? Klik hier.

 


Service concept
Emtra Hygiëne Service biedt naast het kopen/ huren van diverse hygiëneboxen ook een service concept aan. Wat betekend een service concept.

1. Onze serviceverleners halen de gebruikte hygiëneboxen bij uw locatie op en plaatsen schone exemplaren terug.
2. De gebruikte hygiëneboxen worden gesorteerd om ze daarna te legen en te reinigen via verschillende wasprogramma's.
3. Correcte afvalverwerking van de inhoud en zo hygiënisch mogelijk wassen met zoveel mogelijke besparing van natuurlijke bronnen.
4. De kwaliteit/ richtlijnen zullen constant worden gemonitord tijdens dit proces.
5. Defecte hygiëneboxen worden professioneel gerepareerd of vervangen door nieuwe exemplaren.
6. De serviceverlener brengt alle hygiëneboxen terug op locatie volgens de afgesproken wisselfrequentie. U kunt hierbij denken aan wekelijks, 1x per 2 weken, 1x per 4 weken of 1x per 8 weken.