Menu
Your Cart

Over ons

Emtra bestaat sinds 17 januari 1994 uit twee verschillende afdelingen. Emtra Hygiëne Service, deze afdeling richt zich op de verkoop van hygiëneproducten (zoals sanitaire dispensers en vullingen) en het aanbieden van diensten waaronder het leveren en vervangen van textielrollen, inloopmatten en hygiëneboxen. Daarnaast verricht Emtra Hygiëne Service schoonmaakdiensten in de vorm van glasreiniging.

Voor Emtra speelt milieu een zeer belangrijke rol. Emtra is ISO 14001 gecertificeerd. ISO 14001 is een internationale norm met eisen voor een milieubeheerssysteem. Wij leveren diverse vullingen die gecertificeerd zijn met het Europees Ecolabel, en wij voldoen aan de overheidseisen Duurzaam inkopen 2010, productgroep schoonmaak.

Emtra Hygiëne Service biedt een compleet assortiment aan hygiëneproducten. De dispensers en vullingen worden direct vanaf de fabrikant of importeur afgeleverd, mede hierdoor kunnen wij deze dispensers en vullingen snel en tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij zijn niet gebonden aan een vaste leverancier of merk, waardoor wij een onafhankelijk advies kunnen geven.

Wij zijn een officiële dealer van diverse merken.

Wij bezorgen onze hygiëneproducten binnen 24 uur door heel Europa, indien op voorraad.