Menu
Your Cart

SanTRAL zeepdispenser 1,2 L

SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L
SanTRAL zeepdispenser 1,2 L

Beschikbare opties:

- +
€ 164,50
Op voorraad

Uitneembaar bijvulcontainer met kunststofpomp, afsluitbaar, gelaste behuizing met peilvenster om de vulling te controleren, bedienhendel van roestvrij staal druksysteem.

Afmeting
B 97 x H 333 x D 145 mm

Inhoud
1200 ml

Fabrieksgarantie
5 jaar

Hoogwaardig roestvrij staal met anti-vingerafdruk-coating
Roestvrij staal ziet er als materiaal voor vele klassieke producten niet alleen mooi uit, maar is ook hygiënisch. De nieuwe standaard toegepaste vingerafdrukwerende coating vermindert zichtbare vingerafdrukken effectief en ondersteunt een vlotte reiniging. Schuine, gladde oppervlakken voorkomen dat er voorwerpen op de behuizing worden neergelegd. Lelijke brandvlekken en onnodige verontreinigingen behoren hiermee tot het verleden.

Robuuste constructie voor duurzame houdbaarheid
Het SanTRAL productpalet biedt zinvolle constructieve details om de duurzaamheid te kunnen waarborgen en schade door vandalisme bij het gebruik van openbaar sanitair permanent tegen te gaan. De behuizing met seriematige 4-punts-ophanging bestaat helemaal uit hoogwaardig, robuust roestvrij staal. De drukkracht bij de bediening van de dispenser werkt op de wand en niet op de bevestiging van de behuizing. Een vandalismebestendig slot beschermt voor diefstal en manipulerende handelingen en is gemakkelijk te reinigen.

Duurzame en vervangbare doseerpompen
Alle SanTRAL doseersystemen worden door ons af fabriek voorzien van hoogwaardige en duurzame pompen. Opvallend flexibel is de SanTRAL classic serie; Wilt u nu schuimzeep aanbieden in plaats van de vloeibare zeep van voorheen? Of wilt u uw doseersysteem geschikt maken voor de verstuiving van alcoholische desinfecteermiddelen? Geen probleem! Door de modulaire opbouw kan er snel en eenvoudig tussen verschillende vullingen worden gewisseld. gewoon de pomp-container-combinatie vervangen en direct hygiënisch doseren!

Vrije keus van vulling
U kiest zelf: SanTRAL doseersystemen kunnen met alle gebruikelijke vullingen worden gebruikt zoals papieren handdoeken, toiletpapier, zepen, crèmes of sanitaire zakjes. Dat bespaart op de bedrijfskosten. Bij alle zeeppompen van de SanTRAL productfamilies worden de containers bovendien eenvoudig verwijderd. En dit zorgt weer voor een gemakkelijkere en eenvoudigere reiniging.

Vullingen aanvullen
Hoe efficiënt is het als een serviceverlener elke keer uw voorraad vullingen komt aanvullen. meer informatie klik hier.

Speciaal slot
De dispensers worden gesloten door de rvs-behuizing in de stabiele „dakgoot” te hangen. Het vandalismebestendige speciale slot kan er niet uit worden getrokken. Kauwgom of papier worden gemakkelijk met een spits voorwerp uit het slot verwijderd.

Materiaal
Producten worden vervaardigd van hoogwaardig kwaliteits-rvs met het materiaalnr. 1.4301 (AISI 303) volgens DIN EN 10088-1.

Product
Artikel nr.1415817
MateriaalRVS anti-fingerprint coating
Korte omschrijvingZeepdispenser voor wandmontage. Met navulbaar reservoir. Met kunststof slot en sleutel. Met venster voor inhoudscontrole. RVS duwbeugel voor het doseren van de vloeistof.
Afmeting
Hoogte333 mm
Breedte97 mm
Lengte145 mm
Inhoud
Liter1,2 L
Gewicht
Kg1,56
Eigenschappen
ToepassingWandmontage,
UitvoeringNavulbaar
VullingVloeibare zeep, alcoholgel, lotions en crèmes
Dosering1,5 ml per slag
Besteleenheid
EenheidStuk
Fabrieksgarantie
Jaar5
FileSize
Datenblatt SanTRAL NSU 11-2.pdf189.22KB Download
Beknopte informatie
Merk:Santral
Model:NSU 11 E/S AFP
Gewicht:1.56kg
SKU: 1415817
Tags: santral

Bekijk ook...

Navulbare zeep.De navulbare handzeep de luxe groen is een fris geparfumeerde zeep voor dagelijks gebruik in sanitaire ruimtes van bijvoorbeeld sc..
€ 18,37
Verlanglijst
Deze foamzeep 5 liter is transparant van kleur en heeft een neutrale geur. Het product heeft een neutrale pH waarde, vergelijkbaar met de huid. Deze f..
€ 21,00
Verlanglijst