Menu
Your Cart

Dienstverlening

Vullingen aanvullen
Hoe efficiënt is het als een serviceverlener elke keer uw voorraad vullingen komt aanvullen. Van te voren bespreken wij met u het benodigde aantal dozen op voorraad met de bijbehorende aanvulfrequentie. Zo heeft u nooit te veel of te weinig voorraad. De serviceverlener laat een ondertekende pakbon achter om misverstanden te voorkomen. In het begin dient u de serviceverlener wegwijs te maken in uw organisatie maar al snel vindt hij zelf zijn weg en wordt u compleet ontzorgd.

Service concept vullingen aanvullen
1. Onze serviceverleners brengen uw benodigde vullingen op locatie.
2. Na een tijdje weet de serviceverlener exact waar de voorraadruimte zich bevindt.
3. Uw huidige voorraad zal worden geteld.
4. De voorraad zal worden aangevuld tot het afgesproken maximum.
5. De pakbon zal worden opgemaakt en ondertekend door u of uw collega's.
6. Deze aanvulfrequentie zal in overleg met u 1x per 2 weken, 1x per 4 weken of 1x per 8 weken plaatsvinden.


Hygiëneboxen
Sommige bezoekers van uw sanitaire ruimte gebruiken hygiënische materialen die niet zomaar in een afvalbak kunnen of via het toilet mogen worden weggespoeld. Denk aan damesverband en luiers. Met hygiëneboxen voorkomt u ongemak, onaangename geuren en verstoppingen. Emtra Hygiëne Service werkt samen met specialisten voor het leveren, distribueren en legen van hygiëneboxen. Wij zorgen voor een discrete en correcte afvoer. Kies een type box dat past bij uw bedrijf op basis van de bezoekers en grootte van uw toiletruimte. Klik hier voor onze diverse modellen hygiëneboxen.

Service concept hygiëneboxen
1. Onze serviceverleners halen de gebruikte hygiëneboxen bij uw locatie op en plaatsen schone exemplaren terug.
2. De gebruikte hygiëneboxen worden gesorteerd om ze daarna te legen en te reinigen via verschillende wasprogramma's.
3. Correcte afvalverwerking van de inhoud en zo hygienisch mogelijk wassen met zoveel mogelijke besparing van natuurlijke bronnen.
4. De kwaliteit/ richtlijnen zullen constant worden gemonitord tijdens dit proces.
5. Defecte hygiëneboxen worden professioneel gerepareerd of vervangen voor nieuwe exemplaren.
6. De serviceverlener brengt alle hygiëneboxen terug op locatie volgens de afgesproken wisselfrequentie. U kunt hierbij denken aan wekelijks, 1x per 2 weken, 1x per 4 weken of 1x per 8 weken.

Matten
Met goede matten vangt u grotendeels het vuil op dat anders uw vloer zou ontsieren. Verder verhoogt de mat de veiligheid van uw werknemers en bezoekers vanwege het feit dat ze kans op uitglijden aanzienlijk verminderd wordt. Bij nat weer komt er namelijk 12x meer vuil in gebouwen en 90% van de valpartijen gebeurt op een natte vloer. En vergeet niet, een mat straalt uit: u bent welkom. Voor alle omstandigheden hebben wij de juiste binnen- en buitenmatten. De serviceverlener brengt alle schoongewassen matten terug op locatie volgens een afgesproken wisselfrequentie. Wilt u meer informatie Klik hier.

Service concept matten
1. Onze serviceverleners halen de gebruikte matten bij uw locatie op.
2. De gebruikte matten worden gesorteerd in de wasserij om ze daar te reinigen via verschillende wasprogramma's.
3. De wasserij is gericht op zo hygiënisch mogelijk wassen met zoveel mogelijke besparing van natuurlijke bronnen.
4. De kwaliteit zal constant worden gemonitord tijdens dit wasproces.
5. Mochten de matten scheuren of andere mankementen vertonen dan worden deze professioneel gerepareerd of vervangen door nieuwe exemplaren.
6. De serviceverlener brengt alle schoon gewassen matten terug op locatie volgens de afgesproken wisselfrequentie. U kunt hierbij denken aan wekelijks, 1x per 2 weken, 1x per 4 weken of 1x per 8 weken.

Textielrollen
Uw sanitaire ruimte is professioneel uitgerust met handdoekautomaten die uw gasten van schoon gewassen en gestreken katoen voorzien. Het voelt lekker aan de handen, zoals thuis. Door licht aan de handdoek te trekken, verstrekt de automaat ieder keer een vers stuk katoen. Het gebruikte gedeelte wordt automatisch teruggetrokken wanneer u klaar bent met drogen. Textielrollen zijn hygiënisch, economisch voordelig en een hoogwaardig alternatief voor papier. Emtra's Service Team zorgt voor de periodieke levering van schone rollen en neemt de gebruikte mee retour om te laten reinigen in de professionele wasserij. Klik hier voor meer informatie.

Service concept textielrollen
1. Onze serviceverleners halen de gebruikte textielrollen bij uw locatie op.
2. De gebruikte textielrollen worden gesorteerd in de wasserij om ze daar te reinigen via verschillende wasprogramma's.
3. De wasserij is gericht op zo hygiënisch mogelijk wassen met zoveel mogelijke besparing van natuurlijke bronnen.
4. De kwaliteit zal constant worden gemonitord tijdens dit wasproces.
5. Mochten de textielrollen scheuren of andere mankementen vertonen dan worden deze professioneel gerepareerd of vervangen voor nieuwe exemplaren.
6. De serviceverlener brengt alle schoongewassen textielrollen terug op locatie volgens de afgesproken wisselfrequentie. U kunt hierbij denken aan wekelijks, 1x per 2 weken, 1x per 4 weken of 1x per 8 weken.